0

Yayıncılığını Activision’ın yaptığı, geliştiriciliğinin is her oyunda değiştiği oyun dünyasında en iyi video oyun serilerinden biri olan Call of Duty‘nin yeni oyunu ile ilgili bir duyuru sunuldu.

Yeni Oyun Black Ops Olabilir

Daha önce Call of Duty oyunları ile ilgili birçok bilgi duyuran bir Twitter kullanıcısı, 2022 yılında çıkacak olan yeni Call of Duty oyununun Black Ops serisinden bir oyun olacağını duyuruyor. Hatta bahsedildiğine göre yeni oyun Battlefield 2042 gibi yakın gelecekte geçen bir oyun olacak. Elbette bu durumun yalnızca söylentiden ibaret olduğunu hatırlatalım.

Call of Duty Black Ops 2

2022 yılında çıkacak olan Call of Duty ne yazık ki henüz resmi olarak sunulmuş değil ancak gelememe ihtimalinin çok düşük olduğunu da söyleyebiliriz. Activision Call of Duty oyunlarında bildiğiniz gibi farklı alt serilere sahip ve her yıl farklı bir oyunla karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz yıl çıkan Black Ops ve bu yıl çıkan Vanguard’ın peşinden seneye Modern Warfare gelmesi daha büyük bir ihtimal gibi gözüküyordu.Ancak söylentiler doğruysa Black Ops serisine yeniden döneceğiz.

Call of Duty serisinin son oyunu Call of Duty Vanguard, şu anda PlayStation 5PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için sunumu yapmış durumda.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Kaşif

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle