0

iPhone ile birlikte Apple Watch, Apple'ın her yıl güncellediği ürünlerden biri ve bu sonbaharda göreceğimize güvenebileceğimiz cihazlardan biri.

Yeni Apple Watch modelleriyle ilgili söylentiler genellikle "iPhone" söylentilerinin gölgesinde kalıyor, ancak burada burada küçük bilgiler alıyoruz. Bu kılavuz, Apple Watch Series 9 hakkında bildiğimiz her şeyi bir araya getiriyor.

Yinelemeli Güncelleme

Apple, 2022'de geliştirme kaynaklarını Apple Watch Ultra'ya odakladı ve standart Series 8 için çok sayıda yeni özellik görmedik. Bu yıl da aynı genel durumu bekliyoruz – Apple, şu anda gelecekteki Apple Watch teknolojisi üzerinde çalışıyor. daha büyük boyutlu model ve söylentiler, şu anda birkaç yeni özellikle birlikte Series 9 için daha küçük güncellemeler göreceğimizi gösteriyor .

İşlemci İyileştirmeleri

Apple Watch Series 8'deki S8 yongası , Apple Watch Series 6'daki S6 ile aynı performansı sunan Apple Watch Series 7'deki S7 yongası ile aynı, ancak Apple S9 ile yeni yonga teknolojisini tanıtıyor.

Bloomberg'den Mark Gurman'a göre Apple Watch Series 9, A15 çipiyle aynı teknoloji üzerine inşa edilmiş bir S9 çipine sahip olacak . Güncellenen çip, pil ömrünü ve yükleme sürelerini iyileştirerek hız ve verimlilik iyileştirmeleri sağlayabilir.

Bluetooth

Apple, Bluetooth 5.3'ü ‌Apple Watch Ultra‌'ya ekledi ve 2023'te Seri 9'a genişletildiğini görebildik. Apple, ürün serisini en son Bluetooth standardı ile yavaş yavaş güncelliyor.

Pil ömrü

İşlemcide yapılacak herhangi bir güncelleme potansiyel olarak küçük pil ömrü iyileştirmeleriyle sonuçlanabilir, ancak büyük güncellemelere güvenmiyoruz. Apple ayrıca bu verimlilik artışını ek her zaman ekranda işlevsellik veya diğer özellik ayarları için kullanabilir.

Yeni Bir Apple Watch Ultra mı?

‌Apple Watch Ultra‌, 2022 itibarıyla Apple Watch serisinde yeni bir ürün olduğundan, yıllık olarak güncellenip güncellenmeyeceğini henüz bilmiyoruz.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle